Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε με την APPE DEVELOPMENTS για να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects μας και για να συζητήσουμε από κοινού τρόπους συνεργασίας.

icon_widget_image Δευτέρα με Παρασκευή: 9πμ to 5μμ; Σάββατο: 10πμ to 2μμ icon_widget_image Πλ. Εσπερίδων 2Α 0, Γλυφάδα, 16674 +30 698 592 7800 icon_widget_image info@appe.gr info@appe.gr
Image Alt
APPE DEVELOPMENTS

Υπηρεσίες

Κορυφαίος σχεδιασμός, απαράμιλλη κατασκευαστική υπεροχή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η APPE DEVELOPMENTS με έδρα την Γλυφάδα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες real estate development, παρέχοντας αποτέλεσμα με υψηλή λειτουργική και αισθητική αξία. Από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και το landscape, ως το interior design και την κατασκευή, οι καλύτεροι επαγγελματίες του είδους δημιουργούν εξαιρετικό αποτέλεσμα και το σφραγίζουν με την υπογραφή τους. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ή για να συνεργαστούμε στο επόμενό σας project.

appe developments real estate services

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Η APPE DEVELOPEMENTS συνεργάζεται αποκλειστικά με έμπειρα και διακεκριμένα αρχιτεκτονικά γραφεία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Η ποιότητα της κατασκευής δίνει στα projects της APPE DEVELOPMENTS διαχρονική αξία και υπεροχή που βιώνεται στην καθημερινότητα του οικιστή.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ένα ολοκληρωμένο έργο, παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους οικιστές. Κι εμείς, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για να το πετύχουμε.

appe developments real estate services

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ

Κάθε χώρος οφείλει να ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες των οικιστών του. Αναλαμβάνουμε το interior design, upon request, σε συνεργασία με τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους.

appe developments real estate services

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Η εμπειρία μας στο real estate development και η βαθιά αντίληψη της λειτουργίας της ελληνικής αγοράς, μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

appe developments real estate services

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Απλουστεύουμε τα βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επόμενή σας επένδυση, παρέχοντας ωφέλιμες υποστηρικτικές υπηρεσίες.