Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε με την APPE DEVELOPMENTS για να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects μας και για να συζητήσουμε από κοινού τρόπους συνεργασίας.

icon_widget_image Δευτέρα με Παρασκευή: 9πμ to 5μμ; Σάββατο: 10πμ to 2μμ icon_widget_image Πλ. Εσπερίδων 2Α 0, Γλυφάδα, 16674 +30 698 592 7800 icon_widget_image info@appe.gr contact@appe.gr

Tethlasis | Οροφοδιαμέρισμα (B1)

Εκπληρώνοντας τα όνειρά σας

Tethlasis | Οροφοδιαμέρισμα (B1)

Τοποθεσία: Βούλα

Τετραγωνικά μέτρα (σύνολο) : 119μ2

σαλόνι
τραπεζαρία
κουζίνα
master υπνοδωμάτιο1
master υπνοδωμάτιο2
wc
Ιδιωτική πισίνα

Μπαλκόνι : 128μ2
Ιδιωτική πισίνα : 12.37μ2
Υπόγειος αποθηκευτικός χώρος (±10μ2)
Θέσεις στάθμευσης: 1

 

Το μοναδικό οροφοδιαμέρισμα δευτέρου ορόφου Β1 δεν υστερεί σε τίποτα από μια ιδιωτική βίλλα. Έχει άνετους εσωτερικούς χώρους και εσωτερική διακόσμηση υψηλής αισθητικής, συνδυάζουν εξαιρετικά τον εσωτερικό χώρο με τους μεγάλους εξώστες. Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας είναι διαμπερής και παρέχει θέα προς το πάρκο και προς την θάλασσα. Δύο μεγάλοι εξώστες επεκτείνουν τον εσωτερικό χώρο· ο μεν προς την θάλασσα διαμορφώνεται σαν εξωτερικό καθιστικό, ο δε προς το πάρκο φέρει μία πολυτελή πισίνα.
Η εσωτερική διακόσμηση ακολουθεί το μίνιμαλ στυλ που αποπνέει την ιδανική λιτή πολυτέλεια. Η ξύλινη επιφάνεια της κουζίνας βρίσκεται απέναντι από μία σύνθεση λευκής λάκκας που περιβάλλεται από δύο πόρτες: της εισόδου και του διαδρόμου που οδηγεί στα υπνοδωμάτια και στο wc. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μάστερ υπνοδωμάτια, με ξεχωριστό μπάνιο και εξώστες με θέα προς τις αντίθετες κατευθύνσεις.

Property info

Category:
Tags: