Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε με την APPE DEVELOPMENTS για να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects μας και για να συζητήσουμε από κοινού τρόπους συνεργασίας.

icon_widget_image Δευτέρα με Παρασκευή: 9πμ to 5μμ; Σάββατο: 10πμ to 2μμ icon_widget_image Πλ. Εσπερίδων 2Α 0, Γλυφάδα, 16674 +30 698 592 7800 icon_widget_image info@appe.gr info@appe.gr
κατοικίες tethlasis

Κατοικίες Tethlasis

*μετοχή παθητικού παρακειμένου του ρ. θλάω-θλώ / t ɛ.θ la.ˈzm ɛ.n ɔ / / που έχει το σχήμα της τεθλασμένης, της γραμμής που αποτελείται από διαδοχικά ευθύγραμμα τμήματα που δεν ανήκουν στην ίδια ευθεία

TETHLASIS

Προνομιακή θέση για τις κατοικίες Tethlasis με εύκολη πρόσβαση σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου με κατεύθυνση προς τα Νότια Προάστια και το κέντρο της Αθήνας. Ιδιωτικότητα και ηρεμία, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για οικογένειακές κατοικίες.

Κορυφαίος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με concept και λειτουργική αξία. Η ταυτότητα του κτηρίου το καθιστά ένα μοναδικό αρχιτεκτόνημα που ξεχωρίζει και εμπνέει με τον σχεδιασμό του.

Σε συνέχεια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, η υλοποίηση ολοκληρώνει τις Κατοικίες Tethlasis με τον καλύτερο τρόπο, παράγοντας ένα κτήριο που κοσμεί το landscape των Νοτίων Προαστίων με την πολυτελή κατασκευή του.