Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε με την APPE DEVELOPMENTS για να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects μας και για να συζητήσουμε από κοινού τρόπους συνεργασίας.

icon_widget_image Δευτέρα με Παρασκευή: 9πμ to 5μμ; Σάββατο: 10πμ to 2μμ icon_widget_image Πλ. Εσπερίδων 2Α 0, Γλυφάδα, 16674 +30 698 592 7800 icon_widget_image info@appe.gr info@appe.gr
  /  Real Estate   /  Η Αττική Ριβιέρα αναβαθμίζει την αγορά ακινήτων σε Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη

Η Αττική Ριβιέρα αναβαθμίζει την αγορά ακινήτων σε Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μεγάλων επενδύσεων στo real estate και τις τουριστικές υποδομές τοποθετείται η Αττική Ριβιέρα, διαθέτοντας παράκτιο μέτωπο μήκους 70 χιλιομέτρων, που ξεκινάει από το Μικρολίμανο στον Πειραιά και καταλήγει λίγο μετά το Ναό του Ποσειδώνα.

Η Αττική Ριβιέρα μετατρέπεται σε Ελληνικό Μονακό, αναβαθμίζοντας την αγορά ακινήτων σε Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη.

Η απόφαση της Four Season να προχωρήσει σε στρατηγική αναβάθμιση του Αστέρα Βουλιαγμένης,  υπήρξε καταλυτική για τη μεταμόρφωση της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Όπως αναφέρθηκε στο Φόρουμ των Δελφών, η Αττική Ριβιέρα μετατρέπεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο Ελληνικό Μονακό, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην αγορά ακινήτων των προνομιακών σημείων των Νοτίων Προαστίων και ειδικότερα σε Βούλα – Βάρη – Βουλιαγμένη.